Με τη βοήθεια των cookies είμαστε σε θέση να παρέχουμε, να διασφαλίζουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την πολιτική για τα cookies.

Εαν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του φυλλομετρήτη σας, συμφωνείτε με την χρήση αυτών Learn more

Αποδοχή

Προϊόντα Υγείας & Ευεξίας για καλύτερη ζωή!! 

......σας απαλλάσσουν από δυσάρεστα συμπτώματα, ρυθμίζουν και ενισχύουν τις φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού με φυσικό τρόπο, σας χαρίζουν ευεξία, ευρωστία και ομορφιά και προσφέρουν την απόλαυση που λείπει από τις καθημερινές σας στιγμές.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.physislab.eu ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2013. Απαρτίζεται από μια ομάδα σύγχρονων ατόμων με υψηλότατη επιστημονική κατάρτιση, που συστηματικά μελετά, ερευνά κι επιλέγει τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα για να τα προσφέρει στον καθένα την βέλτιστη υγεία και ζωτικότητα.

Η έδρα της εταιρίας μας βρίσκεται στον Πειραιά. Δίνουμε απόλυτη σημασία στον υγιεινό και φυσικό τρόπο διατροφής και ζωής, και όλα τα προϊόντα μας (συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά) είναι οργανικά και 100% φυσικά ή φυτικά προϊόντα, χωρίς ίχνος ουσιών ντόπινγκ, γενετικώς τροποποιημένων συστατικών. Προϊόντα που περιέχουν πιθανά αλλεργιογόνα αποφεύγονται, ή σε τέτοια περίπτωση αναφέρεται πάντα το αλλεργιογόνο συστατικό στην ετικέτα.

Λεπτομερείς πληροφορίες για την κατανάλωση, δοσολογία, ενδείξεις και χρήσεις, αντενδείξεις και πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες, συνοδεύουν το κάθε προϊόν.  

Όλα τα προϊόντα μας είναι αποτέλεσμα επιστημονικών καινοτομιών και προηγμένης τεχνολογίας, εύκολα στη χρήση τους με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα παγκοσμίως και με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και εγγυήσεις ποιότητας και ασφάλειας.

Κάποια από τα προϊόντα μας είναι καθημερινά είδη διατροφής και αγαπημένες συνήθειες, άλλα είναι καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και τα περισσότερα είναι πολύ εξειδικευμένα και ιδιαίτερα κατασκευασμένα με στόχο να λύνουν προβλήματα υγείας, να προωθούν την ζωτικότητα στο μέγιστο επίπεδο και κατάλληλα για τον σύγχρονο τρόπο ζωής μας. Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να τα προμηθευτείτε με απλές, εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς διαδικασίες.

Καλώς ήρθατε!!!! 

TOP